Uniform

We hechten belang aan het uniform op onze school. Door de grote uniformiteit tussen de leerlingen zetten we ons achter het principe dat de startpositie van elk kind gelijk is.

GRIJS EN WIT, EEN SCHOOL MET PIT!

De kleuters dragen geen uniform, zij dragen wel een blauwe schort om de kleren te beschermen.

Het turnuniform voor het lager wordt op school aangekocht.

ALGEMEEN UNIFORMREGLEMENT LAGERE SCHOOL

• Grijze jas, gilet, trui (opschriften zijn met de hand van het kind bedekbaar, motieven in streepjes of bolletjes zijn toegelaten) met witte of grijze polo, hemd of bloes. De schouders zijn bedekt ( geen topje).

• Muts, sjaal, handschoenen zijn wit of grijs.

• Lange of korte (tot aan de knie), effen, grijze broek of grijze rok of kleedje ( tot aan de knie)

• Er worden steeds witte of grijze kousen gedragen.

• Enkel platte, gesloten schoenen of laarzen of sandalen met een hielsluiting zijn toegelaten.

• Sportkledij is enkel toegelaten op (sport)evenementen georganiseerd door de school.

Voor meer info neem contact op

nieuwen bosch basisschool

ma-vrij: 08.00 u. - 18.00 u.

Tweebruggenstraat 34

9000 Gent