Klaspagina - vierde leerjaar

4A - Juf Mireille

4B - Juf Bie

4C - Juf Felke

4C - juf Joke

rode neuzen op Nieuwen Bosch

klik hier

instapmiddag zeeklas

Volgende week gaan we op zeeklas. Om ons goed voor te bereiden, gaf de professor ons allerlei pilletjes. Allemaal verschillende kleuren voor eerlijkheid, verdraagzaamheid, orde, respect, goed luisteren, .... We kijken alvast uit naar deze supertoffe week!

klik hier

klaar voor de zeeklas

Kapitein Freddy, Haai Harry en Minion Harry Arthur zijn klaar voor de zeeklas.

klik hier

zeeklas maandag

Op de eerste dag konden we al genieten van een aangenaam zonnetje. Na het opmaken van onze bedden trokken we naar de eetzaal voor een lekker middagmaal. Even platte rust in de kamer en dan de wandelschoenen aantrekken voor een flinke wandeling in de duinen met een gids. Nadien konden we nog even ontspannen op de speeltuin. Na het avondeten schreven we nog het beloofde briefje naar huis. Tot morgen voor een nieuwe dag!

klik hier

zeeklas dinsdag

Na een fikse regenbui deze nacht stonden we toch klaar voor het piratenparcours. Met zijn allen zochten we om ter eerst naar de code van de schatkist. Onderweg moesten we verschillende vragen oplossen en zo konden we de code kraken. In de kist zat een spelletje als beloning. De voormiddag werd ook nog gevuld met swingende danspasjes in de grote zaal. De hemel klaarde even op en we konden met de amfibieboot de zee opgaan. Daar keken we echt naar uit! Voor het slapengaan luisterden we naar het verhaal van de mooiste vis van de zee en tekenden we een grappig zeedier. Tot morgen voor nieuwe avonturen!

klik hier

zeeklas woensdag

Na het ontbijt trokken we naar de duinen voor een leuk stratego-duinenspel. In de namiddag stapten we naar het strand en haalden we de vliegers boven. We hadden voldoende wind en de vliegers vlogen lustig in het rond. Nadat we het zand uit onze haren gedoucht hadden, keken we naar de film 'shark tale'. Al gauw lagen we in dromenland.

klik hier

zeeklas donderdag

Vandaag gingen we een hele dag naar het strand. In de voormiddag zochten we allerlei dieren, schelpen en planten op het strand. Ongelooflijk wat een vondsten dit jaar: veel zeesterren, zeewier, zee-egels, krabben, schelpen en kwallen; In de namiddag mochten we rijden met de go-cart op de dijk. Daarna maakten we enkele prachtige zandkastelen in het zand. We sloten de dag af met een feestelijke dansavond.

klik hier

zeeklas vrijdag

Vandaag begonnen we aan de laatste dag van onze zeeklas. We ruimden onze kamers op en maakten onze valiezen. Daarna konden we ons nog even uitleven op de speeltuin en het voetbalterrein. Vandaag werden ook de winnaars van de zandkastelenwedstrijd bekend gemaakt. Proficiat! Na het middagmaal gingen we terug richting Gent waar iedereen ons stond op te wachten. Het was een blij weerzien! De zeeklassen zitten er nu op. Het waren 5 fantastische dagen vol plezier en vriendschap om nooit te vergeten.

klik hier